AGENCIJA ZA REGISTRACIJU VOZILA

Agencija za usluge u saobraćaju AUTO OFFICE 021 je osnovana 05.05.2005 godine u Novom Sadu u ul.Partizanska br.40 sa dva zaposlena. Vremenom se ista razvijala i danas se nalazi među vodećim agencijama u gradu.

Obavljamo sve vrste administrativnih usluga vezanih za registraciju vozila. Za ljubazno i veoma stručno osoblje naše agencije ne postoji problem vezan za registraciju vozila koji se ne može rešiti ukoliko je u zakonskim okvirima. Registraciju vozila vršimo za naše klijente kako za pravna tako i za fizička lica u najkraćem mogućem roku i za njih kada je to potrebno odlazimo u PU Novi Sad. Sarađujemo sa brojnim agencijama u Novom Sadu i skoro u svim gradovima Republike Srbije.

U našoj agenciji vršimo uplatu taksi i premija osiguranja putem svih vrsta platnih kartica, novcem na licu mesta ili virmanom za pravna lica.

 Sarađujemo sa sledećim osiguravajućim kućama:


Za sva osiguranja izdajemo zelenu kartu. U našoj agenciji osim osiguranja auto odgovornosti možete izvršiti i sva imovinska, putna vizna i životna osiguranja a koja radimo u saradnji sa UNIQA osiguranjem. Takođe u koliko imate potrebu za kasko osiguranjem Vašeg vozila to možete preko nas da uradite u DDOR NOVI SAD osiguranju gde će te dobiti najpovoljniju ponudu.

Kod nas možete izvršiti registraciju Vašeg vozila na rate putem administrativne zabrane ili čekovima građana na 3 - 12 mesečnih rata .

Telefoni: 021/42-30-30, 021/42-30-29, 060/600-57-22

Podaci o firmi: MIRJANA ŠEŠIĆ PR, AGENCIJA ZA USLUGE U SAOBRAĆAJU I UGOSTITELJSKE USLUGE AUTO OFFICE 021 NOVI SAD PIB 104943368 MB 60639655

Kalkulator registracije vozila

Izračunajte koliko košta registracija Vašeg vozila u našoj firmi. Popunite polja u kalkulatoru sa validnim i provereno tačnim podacima i kliknite na dugme IZRAČUNAJ.

Izračunajte registraciju
Uz svako registrovano putničko vozilo poklon: BESPLATAN
prevoz havarisanog ili pokvarenog vozila 40 km od Novog Sada

BESPLATNO prevozimo neregistrovana putnička vozila na tehnički pregled